Reservering aanvragen

Faciliteiten

De hoofdingang is gesitueerd aan de binnenplaats van de kasteelhoeve, waar tevens een overdekt terras is gerealiseerd. Door de beschutte ligging kan hier in alle seizoenen gebruik van worden gemaakt.

 

Op de begane grond bevinden zich de keuken, eetkamer, living, een bijkeuken met wasmachine, droger, extra koelkast  en vriezer, en een toilet. 
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers grenzend aan de achteruitgang, die toegang geeft tot een hoger gelegen tuin. 
Op de tweede verdieping zijn 4 slaapkamers, waaronder een extra kamer. Ook deze verdieping heeft een zithoek en een eethoek.


Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet (met uitzondering van de extra kamer).
In de living bevindt zich een houtkachel. Daarom heen zijn zitbanken geplaatst.
De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming (living) en centraal verwarmd via een Warmte Terug Winning (WTW)-systeem en C.V. Behalve de extra kamer is het gehele huis voorzien van airconditioning.


In de living is kabel TV en een  Home Cinema Set aanwezig. Door het hele huis is Wifi te ontvangen.
De open keuken is van alle gemakken voorzien: koelkast, vaatwasser, elektrische bakoven, gasfornuis, koffiezetapparaat, etc.
In de aangrenzende ruimte staat een diepvriezer, extra koelkast, wasmachine en droger tot uw beschikking. Op beide terrassen zijn tuinmeubels geplaatst.(16 zitplaatsen)

Buitenruimte
Naast de twee bovengenoemde terrassen en hoger gelegen tuin is er de mogelijkheid om te wandelen in het omringende bos. Om de privacy te garanderen van de huurders van het Château is er echter een beperking op het gebruik van de ruimte rondom het Château.

Als gast van de Boulangerie heeft u een eigen zwemplek en vuurplaats aan het meer.

Four
Naast de bakkerswoning bevindt zich een authentieke four; een op hout gestookte steenoven  . Hierin kunnen broden of pizza´s gebakken worden.

Inventarislijst
Een inventarislijst is op aanvraag beschikbaar.