Reservering aanvragen

 

Faciliteiten

U heeft in het Château de beschikking over 18 slaapkamers, alle met een schitterend uitzicht op de omgeving.
Op de tweede verdieping zijn nog 8 extra kamers bij te huren en het is mogelijk om op 9 kamers een bed bij te plaatsen. (tegen betaling)
8 kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een wastafel.
10 kamers hebben de beschikking over eigen sanitair, de overige 8 kamers delen 9 WC’s en 10 douches.
Alle bedden zijn bij aankomst gedekt en voorzien van een handdoekenset.

Centraal op de tweede verdieping, bevindt zich een mooie multifunctionele ruimte geschikt voor groepsactiviteiten zoals meditatie, dans of cursussen. Whiteboards, meditatiekussens- en bankjes, matjes en een geluidinstallatie zijn aanwezig.

Wellness
In het onderhuis, met uitzicht op het meer, bevindt zich een grote sauna voor ca. 15 personen. Vanuit de sauna kunt u gebruik maken van het meer als dompelbad. Grenzend aan de sauna zijn douches. Tevens is er een infrarood cabine voor 2 personen.
Op de tweede verdieping kunt u tevens beschikken over een massagekamer.

Keuken


Het Château heeft over een keuken met een capaciteit voor het bereiden van maaltijden voor 100 personen. U huurt het Château op basis van zelfverzorging. Wij hebben contact met uitstekende koks en kunnen u in contact brengen met hen. De prijzen voor de maaltijden worden, in overleg met de door u gekozen kok bepaald

Eetzaal

In de eetzaal staat centraal in de ruimte een grote houten, handgemaakte, ovale tafel met 24 stoelen. Daarnaast is er de mogelijkheid tafels en stoelen bij te plaatsen. Daarmee kan de capaciteit tot maximaal 75 zitplaatsen aangepast worden.
Openslaande deuren geven toegang tot een ruim, zonnig terras.

Salon


Centraal in de salon bevindt zich een manshoge open haard. Daar omheen staan een 6-tal comfortabele banken. Aangrenzend zijn er grote buitenterrassen en een zonneterras direct aan het meer.
In de salon bevindt zich een piano, een gitaar en een geluidsinstallatie.

Buitenruimte
Er is volop buitenruimte direct rondom het Château die benut kan worden voor talloze activiteiten.
Tegenover de ingang ligt een grasveld met een vuurplaats.
Aan de kant van de eetzaal is een groot grasveld voor multifunctionele doeleinden.
Direct aan het meer gelegen is een zonneterras waar ligstoelen staan opgesteld.
Na een weldadige duik in het meer is het hier heerlijk toeven. Tevens liggen hier twee roeiboten aangemeerd. Daarnaast staat 25 hectare privé bos tot uw beschikking, waar u ongestoord kunt genieten van de natuur en de stilte.

 

Four
Naast de Boulangerie bevindt zich een authentieke four, een inpandige steenoven die op hout wordt gestookt. Hierin kunnen broden, pizza´s of taarten gebakken worden. Gasten kunnen hier gebruik van maken.

Parkeerplaats
Direct na de hoofdingang is een grote parkeerplaats aanwezig met een capaciteit van zo'n 40 auto's. We spannen ons in om de natuurlijke omgeving zoveel mogelijk te beschermen en de ruimte rondom het Château vrij te houden van auto’s. Dit ook i.v.m. de eisen van de brandweer.

Inventarislijst
Een uitgebreide inventarislijst is op aanvraag beschikbaar.