Reservering aanvragen

Tarieven Château 2017

Opgelet: prijzen zijn exclusief BTW

Het tarief van het Château gaat uit van een basis:

18 kamers (30 personen)

1 persoons kamers:  7              
2 persoons kamers: 10
3 persoons kamers: 1

 

Kamers bijhuren is mogelijk. Zo kunt u de basis capaciteit van het Château vergroten. In het Château zijn max. 8 kamers extra bij te huren. Tevens kunen er nog 9 bijzetbedden gehuurd worden die in de kamers geplaatst worden.

Maximum Capaciteit Château: 26 kamers (47 personen inclusief extra kamers en bijzetbedden)

 

1 persoons kamers: 8                
Bijzetbedden: 9

 Daarnaast is er de mogelijkheid om in de Écurie kamers bij te huren (zie tarieven Écurie).  Opgelet: Het bijhuren van extra kamers in de Écurie is dan pas mogelijk als alle extra kamers in het Château zijn gehuurd. Extra: indien alle extra kamers in het Chateau worden bijgehuurd gedurende een week, vervalt het tarief van de Grote Zaal in de Écurie.

Chateau basis (30 personen):  
Weekend € 2.950
Midweek € 2.850
Week € 4.300

 

 

 
Exta 1 persoonskamers, min. 3 nachten, per nacht

€ 25,00

Bijzetbed, min. 3 nachten, per nacht € 15,00

 

 

 
Extra handdoekenset € 5,00
Extra lakenset € 8,00
Extra saunahanddoek € 2.50
Haardhout per kruiwagen € 7,50
   
   

 

Hoogseizoen regeling:

Wij hanteren het hele jaar door dezelfde tarieven, maar in de maanden juni, juli en augustus en in de kerst-nieuwjaars periode is het alleen mogelijk het gehele chateau met alle extra kamers (totaal 38 personen) te huren voor minimaal een week. In deze maanden vervalt het huurtarief van de grote zaal.

Weekend € 3550,00
Midweek € 3450,00
Week € 5700,00

 

Offerte: op verzoek maken we graag een offerte voor u. Vul het contactformulier in en we sturen u een vrijblijvende offerte.

Rekenhulp: bij een huurperiode van een week en een bezetting van 30 personen zijn de totale gemiddelde kosten rond € 25,- p.p. per nacht.

Inclusief:

Linnengoed is bij de prijs inbegrepen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en ligt er een handdoekenset klaar, evenals ecologische handzeep en douchegel. Toiletpapier is aanwezig

Keukenlinnen, 30 stuks saunahanddoeken etc. zijn aanwezig,

Indien er meer saunahanddoeken worden verbruikt dan het aantal gasten, kunnen deze voor €2,50 per stuk worden bijgehuurd.


Schoonmaakkosten
zijn bij de prijs inbegrepen. Het schoonmaken van de keuken echter niet. U kunt er voor kiezen de schoonmaak te laten uitvoeren door onze schoonmaakhulp of het zelf te doen.

Exclusief:

Energieverbruik: de meterstanden worden bij aanvang en vertrek opgenomen. De energie tarieven zijn conform  de marktprijzen. De tarieven per eenheid zijn: elektra € 0,30, gas € 0,60 en olie € 0,75 exclusief 21% BTW (prijs per 15 januari 2016).

BTW: 90% van het totale verhuurbedrag valt onder laagtarief: 6%.
De activiteitenzalen vallen onder het 0%-tarief.
De overige kosten worden doorbelast volgens hoogtarief: 21%.

Bezoekers: voor personen die buiten de accommodatie verblijven, maar wel van de faciliteiten van het Domein gebruik maken gedurende de huurperiode, wordt een dagprijs van € 7,50 in rekening gebracht.