De accommodaties

Groepsaccomodaties

Het Château en haar omringende gebouwen, de Écurie en de Boulangerie,  zijn ingericht als groepsaccommodatie. Zij kunnen het gehele jaar gehuurd worden voor het geven van cursussen, seminars, retraites, familiebijeenkomsten etc. of gebruikt worden als vakantieverblijf en bieden plaats aan max. 80 personen.
Daarnaast zijn er diverse multifunctionele zalen, wellness mogelijkheden en een 25 ha groot privé Domein die u de ruimte bieden om van uw training of verblijf een succes te maken.

Capaciteit
De totale capaciteit van de accomodaties bestaat uit 44 gastenkamers. Het Château heeft 26 kamers (max. 47 personen). de Écurie 10 (max. 19 personen) en de Boulangerie 8 kamers (max. 14 personen). De kamers zijn in diverse categorieën ingericht: van eenvoudig tot luxe en comfortabel.

Het Château beschikt over een keuken met een capaciteit voor het bereiden van maaltijden voor 100 personen. Er kan tevens gebruik gemaakt worden van een authentieke, op hout gestookte, steenoven die zich op het terrein bevindt.

In de Écurie is een prachtige grote zaal waar max. 140 conferentiestoelen geplaatst kunnen worden voor het geven van lezingen e.d.. Daarnaast is de zaal ook uitstekend geschikt voor dans, yoga, meditatie etc.

Ontspannende activiteiten
In het Château zijn diverse wellness mogelijkheden: u heeft de beschikking over een sauna, een infraroodcabine, een solarium en er zijn 2 massagekamers. Daarnaast biedt het Domein talloze andere mogelijkheden: u kunt er zwemmen, roeien, wandelen etc. De omringende tuin bevat twee grote gazons voor buitenactiviteiten: kampvuur, bouwen van zweethutten, trainingen etc.

U kunt kiezen voor een verblijf van een weekend, midweek of week.  De gebouwen kunnen zowel apart als gezamenlijk gehuurd worden, behalve de Ecurie; deze kan slechts in combinatie met het chateau of de boulangerie gehuurd worden

. U huurt de accomodaties op basis van zelfverzorging.