Biodanza Zuid Nederland

CHATEAU FRANDEUX IN DE ARDENNEN


"Genieten van de heiligheid mens te zijn"


met Irene, José en Diana


22-24 september 2017

Graag nodigen wij jullie uit om samen met ons dit weekend te gaan vieren.


José, Irene en Diana, wij gaan jullie meenemen in de mysterieuze tegenstellingen van de natuur die we in elk van ons herkennen.


In dit weekend zijn de krachten van de natuur een leidraad die via de archetypen :  Dionysos, Heyoka, Sheila Na Gig, allen in ons aanwezig zijn en nu gedanst mogen worden.


Zoals de natuur onthullen ze een grote wijsheid die ook in ons aanwezig is, ze zetten onze ziel in beweging, nodigen uit om onzekerheden en tegenstellingen te omarmen en te ontvangen als een uitdaging om deze in harmonie te brengen. Het heilige en het Aardse als een eenheid integreren.

Het licht in onszelf, daar expressie aan geven op een liefdevolle, humoristische en genotvolle manier. Toestaan dat ons menselijk potentieel de kracht in het leven doet ontbranden, de levensimpuls die trilt in de bloemknop in de verpopte larve, of het veulen wat rent in de wind. Laten we de juiste taal met elkaar gaan spreken vol muzikaliteit.


Genot is de oorsprong van de dans en de                          ontmoeting...........Kom!Irene Sofia Franco en José Neves en Diana Zijlmans:

didactische Biodanza facilitators en directeuren


José en Irene zijn de organisatoren van de biodanzaschool in Lissabon en de directeuren van de biodanzaschool in de Algarve in Portugal.

Zij halen hun inspiratie uit de kleurrijke complexiteit van India, tot de diepe complexiteit van het Amazone regenwoud en hun tradities.

Diana is vanaf 2008 directeur van de school van Eindhoven en heeft zich laten voeden door het Sjamanisme, Vrouweninitiaties, Taoïsme en Boeddhisme.

Gepassioneerd door het leven, dans, muziek, natuur, reizen en kunst, hebben wij ons verdiept in vele menselijke ontwikkelingen en verschillende vormen van benadering. Dit alles heeft ons werk en groei in Biodanza geïnspireerd en gevoed.


IN DE AVONDUREN


Samenzijn bij het vuur in de huiskamer, of lekker in de sauna.

Genieten van zingen en muziek maken bij het haardvuur of gaan rusten, de fantastische natuur op ons buitenverblijf in de Ardennen. Zoals elk jaar zijn onze keukenalchemisten ook weer van de partij;  Johan en Vera bereiden weer Goddelijke maaltijden voor ons.


Datum en Tijd:

Vrijdag 22 september vanaf 17.00 u. t/m zondag 24 september 18.00 uur

Overnachting tot maandag 25 september inclusief.


Investering:
Totaal: € 350,- incl. workshop, accommodatie en de heerlijke maaltijden.

Definitieve inschrijving door het bedrag over te maken op de volgende rekening:

ABN Amro 47.14.79.020 t.n.v. Diana Zijlmans.
IBAN: NL61ABNA0471479020
BIC: ABNANL2A


Informatie en aanmelding:

 email: biodanzazuidnederland@online.nl

Mobiel Diana +31 (0) 611468466

   www.biodanzazuidnederland.nl 

www.biodanzaschooleindhoven.nl


Met een warme omhelzing,

José, Irene en Diana« Terug