Holotropic breathing

Holotropic Breathing-weekend 9 tot 11 maart

 
Inhoud
Deze stage is gebaseerd op het baanbrekend werk van Stanislav Grof. Hij ontdekte een causaal verband tussen ons geboorteproces en de zich herhalende patronen in ons leven waarin we ons gevangen voelen. Via een verdiepte ademhaling gaan we in een andere staat van bewustzijn waardoor we inzicht kunnen krijgen in deze energetische blokkades zodat we ze kunnen transformeren.
 
Tijdens een holotropic sessie wordt er geademd op muziek terwijl je comfortabel ligt en er assistenten in de buurt zijn. Je doorloopt de 4 fasen van het geboorteproces:
  • de paradijsfase in de baarmoeder.
  • de no-exitfase: de ruimte in de baarmoeder wordt te klein voor ons groeiende lichaam en we zien geen uitweg.
  • de passage in het geboortekanaal: de natuurkrachten barsten in volle kracht los.
  • de geboorte en verwelkoming
Deze sessie wordt meestal als heel intens ervaren; alle spanningen, emoties en energieën die in het lichaam aanwezig krijgen ademruimte en worden vrijgemaakt. Dit voelt soms heel fijn, soms spannend, soms pijnlijk. Vanuit een volwassen positie kan je hier naar kijken. De blokkades die je ontmoet, kan je in de adem oplossen en ze transformeren. Hierdoor geven ze hun boodschap vrij en met deze doorleefde kennis kan je aan de slag voor een herpositionering in je dagelijks leven. 
 
En we worden culinair verwend met gezond en lekker eten door onze persoonlijke chef kok: Geert Groffen.
 
Weekendopbouw
De sessie holotropic breathing vormt de kern van het weekend. Hiervoor creëren we samen graag een veilige omgeving, waarbij ruimte is voor stilte en ontmoeting. In de voorbereiding komen we toe in ons lichaam en onze intenties, met alles wat er is. Verstillend en speels tegelijkertijd.
 
Vrijdagavond
Verwelkoming en installatie vanaf 19 uur, om daarna te kunnen beginnen met het programma.
 
Zaterdag
Twee sessies holotropic breathing, waarbij je één keer zelf de sessie ervaart, en één keer ondersteunend aanwezig bent voor een andere deelnemer. ’s Avonds zorgen we voor een zachte landing met lekker eten en tijd voor ontspanning, zachtheid, muziek en stilte.
 
Zondag
Tijd voor integratie: de inzichten die je kreeg tijdens de holotropic breathing sessie worden in kaart gebracht en vertaald naar concrete handvaten voor je dagelijkse leven. 
We ronden af om 16.00.
 
Workshop begeleiders (NL/FR)
Gert De Smedt
Nadina (Nina)  Setic
Eric Van der Straeten
 
Vanuit onze jarenlange tocht samen delen we dezelfde passie en missie: het vergroten van bewustzijn en kiezen voor een leven vol vreugde en verbinding, met onszelf en anderen. Het is een groot plezier voor ons om dit samen te delen met ieder die hier naar op zoek is.
 
Data
9 tot 11 maart 2018
 
Locatie
Chateau Frandeux 
Rue des Pèlerins 4
5580 Frandeux 
Belgie 
 
Mee te brengen
  • Schrijfblok en schrijf/tekenmateriaal
  • Gemakkelijke kledij (bijvoorkeur lichte kleuren zoals wit)
  • Warme sokken
  • Een dekentje voor tijdens de holotropic sessie
 
Kostprijs
  • 450€, met verblijf in 2 persoonskamers
  • Toeslag voor 1 persoonskamer: 80€
 
 
 
 
 
image-205651-kasteel.jpg
 
 
image-205651-kasteel.jpg
 
 
image-205651-kasteel.jpg
 
 
image-205654-cultureel01-2.w640.jpg
 
 
image-205655-Boulangerie_woonkamer.jpg
 
 
image-205655-Boulangerie_woonkamer.jpg
 
 
image-205655-Boulangerie_woonkamer.jpg
 
 
image-205655-Boulangerie_woonkamer.jpg

http://https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.alchemyofsparks.center%2Fholotropicbreathing&h=ATPAxon1YS73_f3wVToXL4MR-SMwUxfXVjAsOsd-6fAsNf5RHa2-sKwde7NZcM9KTdKxoSqDqU80Fgo0nJ6EqJcL1JzeTr8_GF2yTFKpJtSFSwMFcDk4_mJh27oizcBoBKiqqhSNBK_6M2S0LNZ1SQha

« Terug