Vier het leven

Laat ons het leven vieren

In ieder van ons stroomt de levensenergie.  De levensenergie staat voor creativiteit, levenslust, vreugde, liefde en verbinding.
Beslommeringen en dagelijkse ervaringen maken dat we de levensenergie niet ten volle benutten of zelfs weinig contact mee hebben.
In deze vierdaagse werken we in en met de natuur en gaan aan de slag met allerlei tools vanuit het sjamanisme, creatieve dans & beweging, om jouw levensenergie te laten stromen, lichtheid en vreugde in je leven te brengen en jouw licht te laten stralen.

Een verwen-vierdaagse voor body & mind!

Wat komt er aan bod?

Bodytalk, relaxatie, meditatie, adem- en bewegingsoefeningen, creëren van een heilige ruimte, reizen naar en dansen met je krachtdier, rite of thewomb (voor mannen en vrouwen!), vuurceremonie.
We eindigen met een uitstap naar Wéris met een wandeling naar de Dolmens en Petit Haina.

Begeleiders

Birgit Hederer, holistisch arts en sjamaan &Corinne Vergote, creatief danstherapeut, www.corinnevergote.be

 

Wanneer?

We beginnen op 8 mei om 17 uur en eindigen in Wéris op 11 mei om 16 uur. We logeren in de 'Boulangerie' en de 'Ecurie'.

 

Prijs?

395 euro voor de workshop en het verblijf in een tweepersoonskamer vol pension (vegetarische maaltijden, thee, koffie en versnaperingen). Eenpersoonskamers zijn beperkt (extra toeslag 40 euro).

 

Interesse?

Voor inschrijving of vrijblijvend meer informatie kan je het contact formulier gebruiken op www.corinne.vergote.be  of bellen naar 0473/55.25.28.

http://www.corinnevergote.be

« Terug